Ventiler og håndtak - PROFIL dører og vinduer produsent

Ventiler og håndtak

Ventiler

Det er enheter som er montert i vinduer, som tilfører luft inn på rommet utenfra, på en fast og kontrollert måte. De spiller en viktig rolle i en normal luftsirkulasjon inne på bygningen. Selv når vinduet er tett lukket, tilfører ventilene frisk luft i en mengde som samsvarer med den gjeldende lovgivningen. Ventilene virker automatisk og uten behov for betjening. Deres bruk garanterer komfort og sunt klima inne på rommet.

Tilbudet vårt omfatter:


 

Fuktstyrte ventiler

De forsyner rommet med frisk luft på en kontrollert måte, avhengig av brukernes behov. De er utstyrt med et hygrometer, som styrer størrelsen på luftstrømmen, avhengig av fuktighetsnivået på rommet. De virker automatisk og gjennomfører ideen om energibesparende, fuktstyrt ventilasjon, samtidig som de stabiliserer fuktighetsnivået på rommet.

 

Trykkstyrte ventiler

De blir styrt av trykkdifferansen og innfører en fast, adekvat mengde frisk luft til rommet. Den automatiske trykkstyringen stabiliserer effektiviteten av ventilering, beskytter mot overdreven luftskifte i kalde og vindfulle perioder, og lar gjennomføre ideen om kontrollert ventilering, samtidig som de gir komfort og sunt klima inne på rommet med energibesparelse.


Håndtak

 

Vi tilbyr et bredt utvalg av håndtak og vindus- og dørbeslag. For å oppfylle behov til alle kundene våre, tilbyr vi ikke bare en bred fargepalett, men også alle mulige løsninger, for å gjøre interiøret ditt funksjonelt og trygt.

 

Vindushåndtak

Den har en blokkerende mekanisme, som gjør det umulig å manipulere vrideren fra utsiden. Når vrideren dreies, hører man en tydelig lyd, som signaliserer at mekanismen virker korrekt.

 

Tilgjengelige farger:

 

Håndtak med knapp

Det er mulig å dreie vrideren først når man trykker på knappen. Det er en utmerket sikring for personer med små barn, samtidig som det er umulig å åpne vinduet fra utsiden.

 

Tilgjengelige farger:

 

Håndtak med lås

Det er mulig å dreie vrideren kun hvis nøkkelen er inne. Det er en veldig god innbruddssikring, som også kan brukes i balkong- og terrassedøren.

 

Tilgjengelige farger:

 

Dørvridere samt vridere med håndtak

De skiller seg ut med sin elegante utforming og er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger. Etter kundens anmodning kan de i tillegg bli utstyrt med en ekstra innbruddssikring og sikring mot barn.

 

Tilgjengelige farger:

 

Dørhåndtak

Det er mulig å dreie vrideren først når man trykker på knappen. Det er en utmerket sikring for personer med små barn, samtidig som det er umulig å åpne vinduet fra utsiden.

 

Tilgjengelige farger:

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin