Nord-Line skandinaviske vinduer - PROFIL dører og vinduer produsent

Nord-Line skandinaviske vinduer

Nord-Line

Utadslående skandinaviske vinduer


Nord-line er et system som skiller seg ut med sin unike måte å åpne vinduer utad på med bruk av profiler med en smal frontoverflate. Denne åpningsmåten er spesielt karakteristisk for den skandinaviske arkitekturen og det skandinaviske markedet. Når vinden trykker på vinduet, blir det tettere, og det øker vinduets varmeisoleringsevne. En annen fordel med denne åpningsmåten er at den lar spare plass inne på rommet.

 

Vinduskarmen i Nord-line systemet har innbyggingsbredde på 120 mm, og vindusfløyen – 70 mm. Lodd- og tverrpostene er blitt prosjektert på en spesiell, pyntet måte fra innsiden, og legger et estetisk preg til hele konstruksjonen.

 

Systemet kjennetegnes av moderne stilistikk med delikate skråvinkler og avrundinger. Nordline systemet lar bruke opptil 41 mm tykke glasspakker. Jernbindingen med et stort gjennomsnitt øker vinduets stabilitet.

 

Nord-line profilsystemet lar benytte ulike løsninger for å åpne vinduer. Dette er karakteristisk for det skandinaviske markedet. Alternativer som tilbys, omfatter:

 

Sidehengslet vindu (SIDE HUNG): Vinduet åpnes til siden, på en tradisjonell måte. Det er en allment brukt åpningsmåte, som er kjent for sin enkelthet.

 

Topphengslet vindu (TOP HUNG): Vinduet åpnes oppover i forhold til aksen på vinduets øvre rand. Dette alternativet lar åpne vinduet til dels, samtidig som man opprettholder varmeisolering og har tilgang til frisk luft.

 

Sidesving (SIDE SWING): Vinduet åpnes til siden, slik som i utadslående vinduer, men samtidig kan det svinges rundt den horisontale aksen. Det er nyttig for ventilering, samtidig som det begrenser tilgang til rommet..

 

Toppsving (TOP SWING): Vinduet åpnes oppover og samtidig kan det svinges rundt den vertikale aksen. Denne åpningsmåten er perfekt i situasjoner der det er nødvendig å vaske enkelt vinduets ytre overflate innenfra.

 

Takket være ulike måter å åpne vinduer på, lar Nord-line systemet tilpasse vinduskonstruksjoner elastisk til brukerens individuelle preferanser og behov.

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin