Rulleskodder - PROFIL dører og vinduer produser

Rulleskodder

Systemer for utvendige rulleskodder

Interiørets atmosfære spiller en utrolig viktig rolle i livene våre. Systemene for eksterne rulleskodder Aluplast beskytter husene våre, men de bidrar også betydelig til å skape et enestående klima inne.


 

Toppmonterte rulleskodder

 

Toppmontert rulleskodde RNK/E

Den tilbyr en fleksibel løsning i form av en inspeksjonsluke, som kan bli åpnet fra fronten, bunnen eller utsiden av kassen. Den er perfekt egnet til innbygging og tilpasset til ulike behov. Det er det mest omfattende systemet av påmonterte rulleskodder.

 

 

Toppmontert rulleskodde RNK/XT

Universell rulleskodde som er prosjektert for å bli lett integrert med vinduet. Den kan være utstyrt med et inspeksjonsdeksel, som kan bli åpnet både fra fronten og fra bunnen. På den måten garanterer vi fleksibel og bekvem bruk.

 

 

Toppmontert rulleskodde RNK/B

Det gjennomtenkte systemet for rulleskodde RNK/B er blitt prosjektert for å oppfylle brukernes funksjonelle og estetiske krav. På den måten er det mulig å tilpasse rulleskodden til individuelle preferanser og behov til enhver kunde.

 

 

Toppmontert rulleskodde RNS

Løsning med en inspeksjonsluke som åpnes fra fronten av kassen.

 

 

Toppmontert rulleskodde RNK/F

Vår innovative løsning i form av en hybridpersienne montert på fasaden, som baserer seg på kassen til den toppmonterte rulleskodden RNK/E, er en nyskapende tilnærming til sikring av fasader.

 

Adaptive rulleskodder

 

Adaptiv rulleskodde RAK/E

Systemet for adaptiv rulleskodde, som er perfekt for å innebygges, er laget fullstendig av aluminium. Det garanterer en høy kvalitet på konstruksjonen.

 

 

 

Adaptiv rulleskodde RAS

Det mest populære systemet for adaptiv rulleskodde, laget av bøyd blikk, er utstyrt med en inspeksjonsluke i 45 graders vinkel, som tillater enkel tilgang og vedlikehold.

 

 

Adaptiv rulleskodde RAR/R

Systemet for adaptiv rulleskodde, laget av bøyd blikk, skiller seg ut med en avrundet inspeksjonsluke, som gir rulleskodden estetisk utseende og funksjonalitet.

 

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin