Om oss - PROFIL dører og vinduer produsent

Om oss

Firmaet ble etablert i 2002. Helt fra begynnelsen har vi satt oss som mål å gjøre kundene våre tilfredse og fornøyde. Med vår innovativitet og pålitelighet har vi på kort tid klart å erobre de utenlandske markedene, som er kjent for sine kvalitetskrav. Takket være profesjonalismen til våre langtidsansatte, lidenskap og erfaring, er vi i stand til å oppfylle selv de høyeste krav som stilles av kundene våre.

Vi står ikke stille, vi strekker oss etter de nyeste teknologiene, og derfor holder vi oss blant de ledende produsentene av PVC-vinduer og dører. De fornøyde og tilfredse kundene våre vitner best om oss.


Vi ønsker deg velkommen til å bli kjent med karakteristikken av produktene våre.

Vi er her for å oppfylle dine visjoner …


Karakteristikk av produktene

 

Varmeisolasjonsevne

De nyeste teknologiske løsninger innen innglassing som brukes i vinduene våre, med trelags isolerglass, lavemisjonsbelegg samt bruk av adekvate edelgasser som fyller hulrom mellom glass, lar oss oppfylle høye forventninger forbundet med oppnåelse av Ug parameteren, til og med på nivå 0,4 W/m2K. Dette lar oss produsere store glassflater, samtidig som vi opprettholder den maksimale varmeisolasjonsevnen for den gitte overflaten og begrenser energiforbruk. På den måten garanterer produktene våre en høy lysgjennomgang og optimale lysforhold inne på rommene. Produktene våre kan brukes ved oppføring av passive hus og nullenergihus.

 

Lydtetthet

For å gjøre kundene våre tilfredse, tilpasser vi parameterne på lydabsorpsjon til forhold i omgivelsen som f.eks. en travel gate med mye trafikk, en jernbanelinje som løper i nærheten eller en populær lekeplass rett ved vinduet.

Vi tilbyr ulike måter å oppnå lydisolering på: tykkere glassruter, bruk av laminert glass eller et system med trelags glass. Alle typer lydisolerende glass kan bli brukt både på boligbygg og andre bygg. Det avhenger av individuelle behov hvilken løsning velges.

Sikkerhet, innbruddssikring

I produktene våre, selv deres grunnleggende varianter, bruker vi elementer av beslag som sikrer vinduer mot forsering med makt

Vi velger beslag- og glasselementer slik at vinduet eller balkongdøren er en konkret innbruddssikring, og gjør kundene våre trygge.

Takket være vårt langvarige samarbeid med WINKHAUS, som er produsent av vindus- og dørbeslag, som vi har brukt i mange år, er vi i stand til å tilby stor komfort og sikkerhet for årevis. Vi meddeler at firmaet vårt oppfyller skjerpede varmeisoleringsparametere. Takket være vår innovativitet og pålitelighet, er vi i stand til å velge parameterne sånt at brukeren er fornøyd over store og tunge, trygge vinduer over lang tid (vindusfløyen kan veie opptil 150 kg).

Profilsystemene til firma ALUPLAST, som vi bruker, gir høyere varighet til produktene våre, og deres estetiske og representative utseende passer til ethvert interiør.

 

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin