Blockprofile NL nederlandske vinduer - PROFIL dører og vinduer produsent

Blockprofile NL nederlandske vinduer

Blockprofile NL

Eller nederlandske vinduer

De passer perfekt til den karakteristiske nederlandske arkitekturen.

 

Vi produserer nederlandske vinduer, som baserer seg på Aluplast systemer IDEAL 7000 NL og IDEAL 8000 NL. Disse vinduene er perfekt tilpasset til den nederlandske arkitektoniske stilen. Derfor passer NL-systemene utmerket til den vanlige innbyggingsdybden, nemlig 120 mm, som er typisk for dette markedet. I tillegg kan vi kombinere dem med ulike, 85 mm brede varianter av vindusfløyer, og dette gir store konfigurasjonsmuligheter.

 

Bortsett fra de karakteristiske, brede vinduskarmene, kan rammene i disse systemene være i tillegg utstyrt med eksterne falser, som gir ekstra fordeler. Takket være denne bekvemmeligheten, er det enkelt og estetisk å montere vinduer i bygninger oppført av fasadetegl (klinker) uten behov for ekstra murerarbeid.

 

Takket være adekvat tilpasning til den nederlandske stilen, tilbyr systemene IDEAL 7000 NL og IDEAL 8000 NL ikke bare funksjonalitet og effektiv energibruk, men de preges også av estetisk utseende. Deres design harmoniserer med den karakteristiske arkitekturen i Nederland. Det er et utmerket valg for dem som ønsker å utprege sitt hus med den nederlandske stilens autentisitet og skjønnhet.

profil szczecinek producent okien holenderskich

Termisk komfort

 

De nye, 85 mm brede systemene Blockprofile NL svarer på stadig mer restriktive krav for varmegjennomgang i vinduer og dører i hele Europa. Takket være nye konstruksjoner, inkludert bredere vindusfløyer, som lar bruke opptil 51 mm brede glasspakker, kan vinduer oppnå utmerkede termiske parametere.

 

Profilene i systemene Blockprofile NL kjennetegnes av en veldig lav varmegjennomgangskoeffisient, som måles til: Uf = 1,0 – 1,1 W/m2K. Det har gitt dem ledende posisjon når det gjelder varmeisolasjonsevne. Bredden på den kombinerte vindusrammen og vindusfløyen er kun 113 mm og lar maksimalisere glassflaten, som samsvarer med de aktuelle trendene i prosjektering.

 

Takket være Blockprofile NL, innovative løsninger og utmerkede termiske parametere, kan man oppfylle strenge krav som stilles til energibesparelse og effektiv energibruk. Disse moderne profilene er et perfekt valg for personer som ønsker å oppnå utmerkede varmeparametere i sine vinduer, og samtidig glede seg over en maksimal glassflate, som nå for tiden er en populær prosjekteringstrend.

profil szczecinek okna do holandii

Begeistrende design

 

De nye systemene har vært utviklet i samsvar med den karakteristiske utviklingsfilosofien til Aluplast, som inkluderer ulike varianter av eksternt tetningssystem (AD) og midtre tetningssystem (MD). For øvrig skiller de seg ut med sin varierte design. Systemet Ideal 7000 NL, som preges av en litt mer tradisjonell design, svarer perfekt til de aktuelle markedskravene, og har 15 graders skråvinkler. Systemet Ideal 8000 NL, som har en litt mer kubistisk stil, kjennetegnes derimot av vinkelrette overflater og 7 graders skråvinkler.

 

Selv om begge systemene kjennetegnes av en identisk bredde på profilene, som er 113 mm, er de visuelt ulike. I systemet Ideal 8000 NL er den lavere vindusfløyen skjult mer bak den høyere rammen, og den ytre overflaten av den synlige vindusfløyen er større i Ideal 7000 NL.

 

Takket være dette mangfoldet, lar de nye Aluplast systemene deg velge passende utseende. Det passer til individuelle preferanser og bygningens arkitektoniske stil. Begge systemene tilbyr ikke bare estetiske løsninger, men også perfekt varmeeffektivitet og funksjonalitet. De gir brukerne komfort og tilfredshet.

 

okna holenderskie profil szczecinek

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin