Renovasjonsprofiler - PROFIL dører og vinduer produser

Renovasjonsprofiler

Renovasjonsprofiler

utviklet for det franske og italienske markedet


Systemet for renovasjonsrammer lar montere vinduer uten å måtte demontere vinduskarmen som allerede finnes. Det er en innovativ løsning, som benytter spesielle renovasjonsrammer med en maskerende profil, som omgir trekarmen og danner et karakteristisk bånd innenfra. I tillegg er det mulig å bruke spesielle påbyggende profiler fra utsiden. De maskerende profilene har ulike bredder og kan bli kuttet ned ved behov.


Takket være denne løsningen er det ikke behov for å demontere vinduskarmen laget av tre (eller andre materialer) som allerede finnes. Renovasjonsrammene har også en lavere høyde, for å ikke begrense betydelig glassoverflaten ved montering på den foreliggende vinduskarmen. På den måten unngås det risikoen for å skade bygningens elevasjon; det tar mindre tid å bytte vinduer, og det er ikke behov for reparerings- og malerarbeid.


Systemet for renovasjonsrammer er en innovativ løsning som lar modernisere vinduer på en enkel måte uten å engasjere seg i tidskrevende og kostbare demonteringsarbeid. Det er et perfekt alternativ for personer som ønsker å forfriske utseendet av vinduene sine og forbedre deres energiforbruk, samtidig som man sparer tid og tar vare på elevasjonens estetikk.

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin