Glass og sprosser - PROFIL dører og vinduer produser

Glass og sprosser

Glass

 

Glassrutene spiller nøkkelrollen i vinduene våre, og er et av de viktigste elementene. Takket være bruk av moderne løsninger, tilbyr flerlagsruten mange fordeler som vern mot varmetap, overoppvarming, støy og funksjon som midlertidig innbruddssikring. I vinduene våre tilbyr vi muligheten til å velge mellom tolagsruter og trelagsruter.

 

Flerlagsruter utgjør en effektiv termisk isolasjon, forbedrer energieffektivitet og reduserer oppvarmingskostnader. Takket være adekvat seleksjon av glass og belegg, kan vi garantere optimale isoleringsegenskaper, som beskytter mot varmetap om vinteren og overoppvarming av rommet på hete sommerdager.

 

I tillegg kan rutene våre beskytte utmerket mot støy ved å redusere lyder utenfra og skape et rolig og komfortabelt interiør. De kan også tjene som midlertidig innbruddssikring takket være bruk av spesielle belegg eller folier, som forsinker eller vanskeliggjør tilgang til bygningen.

 

Tilgjengeligheten av to- og trelags glasspakker lar tilpasse rutene til individuelle behov og preferanser. Både to- og trelagsrutene har utmerkede termiske og akustiske egenskaper, og garanterer sikkerhet. De gir kundene våre et bredt utvalg og mulighet til å tilpasse vinduene optimalt til omgivelsen og sine krav.

 

 

I tillegg er glassavstandene (hulrom mellom glass) fylt med aluminiumprofiler eller såkalte „varme avstandsprofiler”. De tilbys i samme farge som vindusprofilen, og de har ekstra isoleringsegenskaper.

 

Bruk av aluminiumprofiler eller „varme avstandsprofiler” mellom rutene gir mange fordeler. For det første styrker de glassrutenes struktur, ved å øke deres utholdenhet og varighet. I tillegg har aluminiumprofiler eller „varme avstandsprofiler” utmerkede isoleringsegenskaper, og de gir vinduene en bedre energieffektivitet.

 

Når glassavstandene er fylt med aluminiumprofiler eller „varme avstandsprofiler”, påvirker det også positivt reduksjon av kuldebroer. På den måten minimaliserer man varmetap fra innsiden og forbedrer termisk komfort på rommene.

Glasspakker lar oss kombinere et stort antall ulike glasstyper: lavemisjonsglass, selvrensende glass, innbruddssikkert glass, sikkerhetsglass, antirefleksglass eller ornamentglass.


 

Sprosser

Sprosser gir et unikt, elegant utseende til vinduer og dører.

Vi tilbyr følgende sprosser:

 

Mellomglass-sprosser

De er en del av glasspakken, og er fast montert i rammen mellom vindusrutene. De kan være kledt med trelignende belegg eller lakkert i alle farger fra RAL paletten. Det er mulig å benytte dobbel fargelegging – med én farge som ses utenfra, og en annen som ses innenfra. Tilgjengelige sprosser: 8 mm, 16 mm, 26 mm, 45 mm.

 

Pålimte PVC sprosser (duplex)

De imiterer glasspakker med en aluminiumramme inne i glasspakken, som om glasset virkelig var fordelt av PVC-elementene. Tilgjengelige sprosser: 26 mm, 36 mm, 46 mm.

 

 

Utvendige aluminiumsprosser (løse sprosser)

De imiterer separate glasspakker, og har et spesielt festesystem, som tillater enkel montering og demontering på utsiden av vinduet. Tilgjengelige sprosser: 26 mm, 45 mm.

 

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin