IDEAL 8000 - PROFIL dører og vinduer produser

IDEAL 8000

IDEAL 8000

Den iboende teknologistyrken.

Det er ikke lenger bare en mote eller en kuriositet å lage vinduskonstruksjoner med en lav varmegjennomgang – det er en varig og langtidsorientert utviklingsretning for vindusteknologier.

Med økende dybde på profilene, flere indre kamre og nye teknologier av innglassing av vinduer, bidrar systemet Ideal 8000 perfekt til forfølging av termisk energibesparelse.

Takket være bruk av avanserte konstruksjonsløsninger, er profilene i systemet IDEAL 8000 dypere, og dette forbedrer varmeisolasjonen. Det spesielt tettede indre kammeret i vinduet utgjør en ekstra termisk barriere, som minimaliserer varmetap og øker vinduets energieffektivitet.

Den gjennomtenkte konstruksjonen og geometrien av profiler i systemet IDEAL 8000, som kombineres med tilgjengelige teknologier, gir perfekt statikk, langvarig funksjonalitet og problemfri betjening.


Produktinformasjon:

Innbyggingsdybde: 85 mm

Bredden på kombinert ramme med vindusfløy: 119 mm

Maksimal tykkelse på glasspakken: 51 mm

Antall kamre: 6

Tettingssystem: midtre (3 tetningslister)

Forsterkningssystem: stål

Tilgjengelig stilistikk på profilene: ikke forblendede, halvt forblendede

Varmegjennomgangskoeffisient: Uf= 1,0 W/m2K

Vindbestandighet: C4

Vanntetthet: 9A

Akustisk isoleringsevne med glasspakke 4/16/4: 34(-2;-5)dB

Maksimal akustisk isoleringsevne: 46(-1;-4)dB


Ren eleganse i antrasittfargen

Det nyeste tilbudet vårt omfatter stilige vinduer med en antrasittfarget kjerne, som utstråler en moderne og tidløs stil. Som følge av dette passer disse elegante løsningene perfekt inn i ulike trender innen interiørdesign, og de lar arrangere rommet praktfullt etter de nyeste trendene. Hvis du derfor velger vinduer med kledning på begge sider, kan du være sikker på at hele profilens gjennomsnitt vil preges av en jevn, dyp antrasittfarge. Kom for å oppdage den antrasittfargede elegansen som vi tilbyr.

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin