Smart-Slide skyvedør - PROFIL dører og vinduer produser

Smart-Slide skyvedør

Smart-Slide: Det har aldri vært så komfortabelt å gå ut på terrassen


Smart-Slide skyvedøren er en innovativ løsning blant skyvedører og -vinduer, som sikkert er et attraktivt alternativ i forhold til den tradisjonelle terrassedøren PSK/PATIO.

 

Det er en perfekt løsning, både for enfamiliehus og offentlige bygg, der enkel betjening og pålitelighet av terrassedøren er en prioritet. Med sin gjennomtenkte kombinasjon av tekniske løsninger, skårer SMART-SLIDE høyt i tester av luftgjennomtrengelighet, vindresistens og vanntetthet.

 

Testresultatene bekrefter at SMART-SLIDE døren gir perfekt tetthet og minimalt energitap. Dørens konstruksjon etablerer en effektiv varmeisolasjon, som lar spare energi og ha termisk komfort inne på bygningen. Dørens pålitelighet lar den utstå selv de mest krevende atmosfæriske forhold. SMART-SLIDE oppnår veldig gode resultater i tester av luftgjennomtrengelighet, vindresistens og vanntetthet.

 

Produktinformasjon

Innbyggingsdybde: 140 mm

Dørbladets dybde: 70 mm

Antall kamre: 5

Tilgjengelige åpningsalternativer: Skjema A, C

Anvendelse: Balkong, terrasse


 

 

Effektivt romforbruk

 

Smart-Slide er en perfekt løsning, som lar spare plass og bruke optimalt arealet inne på rommet. For å åpne denne døren, trenger man ikke å slå innad dørfløyene, som vanligvis tar opp mye plass på rommet.

 

 

Spektakulær innglassing

 

Smart-Slide skyvedøren lar skape en innglasset konstruksjon med dimensjoner: 5,8 x 2,4 m i skjema C. De maksimale dimensjonene på SMART-SLIDE skyvedøren i skjema A er 4000 x 2400 mm for hvit farge (3800 x 2300 for andre farger). Dørens inndeling kan bli symmetrisk eller asymmetrisk.

 

 

Mer lys

 


Smart-Slide døren tilbyr ikke bare potensielle økonomiske nytter og fornøyelse over brukskomforten, men den er også et interessant forslag med tanke på bruksdesign. Dørens konstruksjon kjennetegnes av en minimalistisk og litt skandinavisk design. Dørens fastfelt, som ikke åpnes, er laget av usedvanlig smale profiler, og dette lar utnytte glassflater maksimalt og begrense synligheten av rammene. Denne løsningen oppfyller kundenes forventninger og samsvarer med de aktuelle trendene innen prosjektering av moderne innglassinger, som søker å maksimalisere den tilgjengelige lysmengden og minimalisere konstruksjonselementer.


 

Brukskomfort

 

Den innovative lukkemekanismen garanterer enkel og intuitiv betjening, som ligner på løsninger som brukes i HST heve-skyvedøren. Takket være spesielle vindusbeslag, beveger dørfeltet seg fritt på rullere og uten resistens etter at det låses av, i forhold til konstruksjonens faste del.

 

Perfekt tetthet

 

Den nye Smart-Slide døren skiller seg ut med sin enkle fremstilling, som gir en høy produksjonseffektivitet. Det oppnås først og fremst takket være et begrenset antall profiler som blir brukt i produksjonsprosessen. Slik som i patiodøren, er dørrammen sveiset, og det brukes en Ideal 4000 stolpe i systemet, mens det faste glasset blir plassert direkte i rammen. Hele produksjonsprosessen kan bli gjennomført med bruk av en standard maskinpark.

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin