HST 85 mm skyvedør - PROFIL dører og vinduer produser

HST 85 mm skyvedør

Skyvedør HST 85 mm

Vi produserer heve-skyvedør HST til terrasser. Systemet med 85 mm tykke dørfelter er blitt prosjektert som svar på økende etterspørsel etter stadig større vinduskonstruksjoner. Takket være konstruksjonsendringene og muligheten til å benytte bredere, opptil 51 mm brede glasspakker, kan vi tilby enestående lydabsorberende og varmeisolerende egenskaper.

 

Produktinformasjon

Innbyggingsdybde: 197 mm

Innbyggingsdybde (dørfeltet): 85 mm

Maksimal dimensjon på skyvefeltet: 3000 mm

Tilgjengelige åpningsalternativer: A, C, D, F

Uf-verdi: opptil 1,1 W/m²K

Anvendelse: Terrasse, balkong

 


Mangfoldet av løsninger i ett system

HST 85 mm døren kjennetegnes av en modulkonstruksjon og et fleksibelt konfigurasjonsvalg. Systemet er tilgjengelig i tre ulike varianter, som kan tilpasses til varmeisolasjonskrav – fra den grunnleggende versjonen, standardversjonen, helt til premiumversjonen. Hvis vi kombinerer det med en mulighet til å bruke energibesparende, opptil 51 mm brede glasspakker, oppnår vi en konstruksjon med en veldig høy varmeisolasjonsevne.

 

For å sikre perfekt tetthet

For å sikre perfekt tetthet av rom mellom HST dørens skyvbare felter når døren er lukket, ble det benyttet et spesielt system av overlappende fester utstyrt med falspakninger. I tillegg ble pakningsringen modifisert i forbindelse med at det ble brukt 85 mm dype dørfelter i konstruksjonen av HST balkongdøren. Langs linjen der de skyvbare og faste elementene møter ble det anvendt en rørformet EPDM-pakning. Denne endringen lot øke forbindelsens lufttetthet, selv om det krever litt mer styrke å lukke døren fullstendig.


„Barrierefri” terskelvariant

Lave dørterskler på 48 mm kan bli komponert inn i gulvet over hele lengden. De kan bli integrert fullstendig med gulvflaten. I tillegg er det mulig å jevne nivået mellom terskelen og gulvflaten takket være spesielle lister; dette lar fjerne alle arkitektoniske barrierer.

 

 


Mange tilgjengelige åpningsmuligheter


Den 85 mm tykke heve-skyvedøren HST kommer i mange versjoner og kombinasjoner av skyvefelter og fastfelter. Det finnes noen populære konfigurasjoner, inkludert tofelts varianter – med ett enkelt eller to skyvbare felter – og firefelts varianter – med to skyvefelter i midten eller alle skyvefelter. Med så mange muligheter til å velge blant, er det mulig å tilpasse HST døren til brukerens individuelle preferanser og behov.

Fantastiske utsikter


En viktig fordel ved vår HST terrassedør er fleksibiliteten når det gjelder konstruksjonens mulige størrelser. Det hvite dørfeltet kan oppnå en imponerende bredde på opptil 3,2 m og høyde på opptil 2,7 m. På den måten kan man skape en innglassing som til og med kan være over seks meter lang. Muligheten til å tilpasse dørens størrelse lar få store mengder naturlig lys til å strømme inn, og åpne rommet til terrassen eller hagen.

Ta kontakt med oss

    © 2023 PROFIL vindus- og dørfabrikk. Alle rettigheter forbeholdt.

    Implementering av nettsider: KULIKOWSKI-IT.pl Nettsteder Szczecin